Броят на пълнолетните жители на Европейския съюз (ЕС), които ежедневно използват

...
Броят на пълнолетните жители на Европейския съюз (ЕС), които ежедневно използват
Коментари Харесай

На последно място в Европа сме по използване на интернет

Броят на пълнолетните поданици на Европейския съюз (ЕС), които всекидневно употребяват интернет, се е нараснал доста през последните пет години, а данните на Евростат демонстрират, че през 2020 година цели 80 % от възрастните интензивно са употребявали интернет.

Повечето от северните и западните райони на Европейски Съюз оповестяват за висок % възрастни, които са употребявали интернет всекидневно през 2020 година, в това число хора на възраст сред 16 и 74 години.

Средният брой хора, употребявали интернет всекидневно през 2015 година, е 65%, до момента в който през 2020 година той е към този момент 80%, което ясно демонстрира, че общото потребление на интернет се е нараснало с 15% през последните пет години.

Най -големият дял от възрастните, които употребяват интернет всекидневно, се следи в района Usima във Финландия, цели 96%, следван от Hovestadten в Дания и Стокхолм в Швеция, където потреблението на интернет е 95%.

От друга страна, най-малкият дял от възрастните, които всекидневно употребяват интернет, се следи напълно предстоящо в северозападната част на България, където ежедневното потребление на интернет е 53%. След това е Румъния с 55%.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР